COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Misiunea


Misiunea Colegiului Central al Antrenorilor  (CCA) este de a pregăti şi educa antrenori responsabili care să se manifeste creativ, independent şi tolerant într-o societate modernă. Astfel, prin programul educaţional desfăşurat  accentul este pus pe nevoile individuale şi capacitatea de dezvoltare ale antrenorilor.

CCA oferă un mediu educaţional propice unei învăţări şi dezvoltări echilibrate, armonizând calificarea academică a antrenorilor cu o politică de curriculum şi de evaluare riguros elaborate şi implementate.

Viziunea

CCA  îşi propune să devină un colegiu  deosebit de puternic, organizat în jurul principiilor de comunicare,   în care esenţa unei dezvoltări  echilibrate ale tuturor antrenorilor de baschet din tara noastra sa fie scopul principal.

Credem că fiecare antrenor merită un spațiu sigur pentru a visa măreț și pentru a lucra la obiective îndrăznețe. Ne străduim să creăm acest spațiu al incluziunii in care toti pot invata pentru a-si atinge potentialul.

Valori

Valorile în care CCA crede și le propune  sunt: Lucru în echipă , Respect (acționăm cu responsabilitate), Integritate și Profesionalism

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.