COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Sedinta CCA din 28 Feb 2023


                     Federația Română de Baschet -  Colegiului Central al Antrenorilor

 ORDINE DE ZI SI MINUTA

Sedinta 35 CCA –28.02.2023

 

Ordinea de zi:

 1.FECC

 2.SITUATIE SEMINARII ANTRENORI LNB (M+F)

 3.RAPORT DE ACTIVITATE CCA-PREZENTARE IN CONSILIUL DIRECTOR

 4.ANTRENORI LOTURI NATIONALE JUNIORI

 

Prezenti: Dan Berceanu,Tibi Dumitrescu, Miki Grecu,Nini Florin,Alin Saftel,Claudiu Fometescu,Hristu Sapera,Dan Calancea

 

Minuta CCA 28.02.2023

 

1.Domnul Berceanu reaminteste de formularul care trebuie realizat pentru antrenorii pe care FRB ii desemneaza sa participe la FECC. Urmeaza sa fie formulat un angajament in care antrenorii care finalizeaza FECC ,atat pe parcursul celor trei ani de scolarizare cat si inca alti trei ani dupa sa raspunda la solicitarile FRB.

 

2.Domnul Dan Calancea subliniaza ca antrenorii de liga nationala ,conform Programului de Licentiere trebuie sa sustina un numar de trei seminarii pana la sfarsitul sezonului regulat dupa care pentru a putea tine seminarii trebuie platita o taxa de 1000 euro.Domnul Cludiu Fometescu considera ca pentru sezonul viitor sa se interzica sustinerea mai multor cursuri in aceeasi zi.

 In continuare sunt antrenori fara licenta,sau fara licenta corespunzatoare, care conduc echipe atat la juniori cat si la seniori.

 

3. Este analizata prezentarea activitatii CCA pe care domnul Dan Calancea urmeaza sa o prezinte in sedinta Consiliului Director din 06 martie.In prealabil Dan Calancea urmeaza sa trimita Raportul de Activitate  domnului Berceanu si tuturor membrilor CCA.

 

4.Se analizeaza toate propunerile de antrenori din sedintele precedente

 ( U16,18,20 F si U16,18 M)

 

Se discuta despre datele de disputare  si regulamentele pentru baby ,minibaschet si U12.Acest subiect urmeaza sa fie un punct separat pe ordinea de zi pentru urmatoarea sedinta CCA.

 

Se analizeza solicitarea domnului Olpetrean ,de a obtine licenta pentru a conduce U18. Conform regulamentului de Licentiere poate obtine o derogare ,dar doar pentru licenta C.

 

 

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.