COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Sedinta CCA din 06 Oct 2022


                     Federația Română de Baschet -  Colegiului Central al Antrenorilor

 

ORDINE DE ZI SI MINUTA

Sedinta 24 CCA – 06.10.2022

 

Ordinea de zi:

1.       Propunere validare CD membru nou ,Hristu Sapera

2.       Situatie taxe derogari antrenori LNB

3.       Probe de control -modificare-propunere perioada de sustinere la cluburi

4.       Conceptia unitara

5.       Diverse

Prezenti: Dan Berceanu, Tibi Dumitrescu, Miki Grecu, Florin Nini, Alin Saftel,Claudiu Fometescu,Hristu Sapera, Dan Calancea

 

Minuta CCA 06.10.2022

Este supusa validarea noului membru in CCA ,Hristu Sapera. Se aproba cu unanimitate de voturi.Umeaza sa fie validat  de catre CD.

Dan Calancea prezinta  situatia tuturor antrenorilor de liga nationala ,masculin si feminin, se intocmeste o centralizare a problemelor existente si aceasta este trimisa responsabililor FRB .

Domnul Berceanu solicita ca pentru probele de control sa se realizeze  un tabel cu rezultate ,bonificatii ,talie,punctaj general,etc.

Se considera ca partea de pregatire fizica sa fie un material separat fata de conceptia unitara.

In urma solicitarii Comitetului Executiv de a ne pronunta pentru dreptul de joc al sportivului Boghean Sebastian in LNBM ,este ascultat punctul de vedere al domnului Nini Florin. Doamna Grecu si domnul Hristu Sapera recomanda ca antrenorul sportivului sa supravegheze in permanenta evolutia acestuia.Toti membrii CCA sunt de acord cu participarea sportivului in LNBM, cu mentiunea ca este necesar acordul parintilor.

Dan Calancea informeaza ca in conformitate cu Regulamentul de organizare si functionare CCA in luna octombrie trebuie prezentat un raport al activitatii colegiului Consiliului Director.

Dan Calancea anunta sustinerea primului seminar, din cele trei prevazute a fi sustinute de catre antrenorii de liga nationala pana la inceputul play-off-ului  (tema,data, locatia ,ora vor fi transmise printr-un comunicat CCA).

 

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.