COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Sedinta CCA din 05 Oct 2021


Federatia Romana de Baschet

Federația Română de Baschet -  Colegiului Central al Antrenorilor ORDINE DE ZI

Ședință 2 CCA - 05.10.2021

 

 

A. Analiza unor situatii de licentiere a antrenorilor: 

1. Baki Szilard - completează adeverinta cu ramura sportivă de specializare în cadrul studiilor universitare. Dacă se confirmă specializarea baschet, poat e participa la examenul pentru la licența C.

2. Both Silviu - se acordă derogare de la categoria de antrenor pentru sezonul competitional 2021 - 2022 și i se poate elibera licența

3. Vita Andras - asimilat cu antrenor străin, i se acordă licența provizorie pentru anul competitional 2021-2022. Se recomandă: depunerea documentelor in vederea obținerii carnetului de antrenor și parcurgerea etapelor de licențiere ale FRB.

4. Drăghici Iulian - in cazul în care prezintă adeverință de la CNFPA prin care se atestă inscrierea la cursuri cu durata de 1 an, poate participa la examenul pentru licența C

5. Dragos Andreea - studiile la care este inscrisă nu se finalizează cu obținerea carnetului de antrenor. Nu se poate prezenta la licențiere.

6. Ionescu Sorin - se poate prezenta la examenul pentru licența B. Atasată, licenta C.

7. Kokovay Kristina - se poate prezenta la examenul de licentiere

8. Farcas Octavian - absolvent program EFS. dacă se inscrie la curs CNFPA de 1 an, se poate prezenta la licentiere

9. Lambrino Sorina - se acordă licență provizorie B până la susținerea evaluării pentru licența A din luna noiembrie

10. Cvejic Vladimir - se acordă licență provizorie în baza documentelor prezentate. Se recomandă participarea la programul de licențiere FRB în vederea obținerii licenței definitive.

11. Pop Anda - completează adeverinta cu ramura sportivă de specializare în cadrul studiilor universitare. Dacă se confirmă specializarea baschet, poate participa la examenul pentru la licența C.

12. Potgieter Cristina - poate participa la examen de licenta C, sesiunea a doua. Conduce echipa de U14 cu licență B provizorie până la sesiunea din noiembrie. Nepromovarea examenului în luna noiembrie va determina retragerea licenței ”B” provizorii.

13. Roșu Alin - participă la sesiunea de licențiere din luna noiembrie. Licență A provizorie (dacă va fi cazul).

14. Kokovay Melania - - se poate prezenta la examenul de licentiere

15. Ionescu Dan - în baza documentelor prezentate, se încadrează la situația de acordare a licenței A ca excepție (carnet antrenor + vechime 20 ani)

 

B. Propuneri antrenori loturi - completare document anterior - cu galben au confirmat fara a sti locatia. Rămâne în revizuire în cazul în care nu se confirmă prezența unui număr corespunzător de antrenori pentru desfășurarea acțiunilor  preconizate.

 

Pentru sedința de luni, 11.10.2021, ora 20.00

- propuneri probe de selecție trial U15 (de analizat documentul atasat + alte propuneri pentru constituirea unei baterii de teste)

- propuneri pentru program pregătire loturi U14 si U16. 

În măsura posibilităților, pe măsură ce sunt gata documentele, le transmitem pe mailurile tuturor pentru a le consulta înainte de ședința. 

 

 

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.