COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 25 Aug 2023


Foto

CURS DE PREGATIRE FIZICA PENTRU JOCURILE SPORTIVE ORGANIZAT DE COSR IN PARTENERIAT CU FC BARCELONA SI UNIVERSITATEA DIN BARCELONA

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman invita antrenorii de baschet din Romania la "Cursul de pregatire fizica - calitati motrice si abilitati coordinative - pentru jocurile sportive".

Cursul organizat de COSR la Complextul Olimpic Izvorani Sydney 2000, in perioada 6-7 septembrie 2023, va avea ca invitati specialisti de top in domeniul pregatirii fizice de la FC Barcelona si Unversitatea din Barcelona.

Tinand cont de necesitatea alinierii active la evolutia impusa la nivel international de dinamica fenomenului sportiv in jocurile sportive, workshop-urile oferite de lectorii din Barcelona abordeaza diverse aspecte ale pregatirii sportive, a planificarii si a dezvoltarii abilitatilor specifice jocurilor sportive. Acestea includ urmatoarele teme: introducere in pregatirea fizica, calitati motrice, abilitati coordonative, metode de antrenament, planificarea antrenamentului, evaluarea performantei.

Antrenorii de baschet interesati sa participe la cursuri sunt invitati sa se inscrie pana pe 30 august 2023 trimitand un email la urmatoarele adrese: cca@frbaschet.rolicentierefrb@frbaschet.ro si claudiu.fometescu@frbaschet.ro

Cererile vor fi analizate de Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet si apoi se vor comunica antrenorii selectati pentru a participa la cursul de pregatire fizica pentru jocurile sportive organizat de COSR in parteneriat cu FC Barcelona si Universitatea din Barcelona.

COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.