COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat FRB din 10 Jan 2018


 

Antrenorul american Tim Springer va participa la Evolve Clinic 2018 in Bucuresti

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Baschet Club Alpha, AMBB si “The Basketball Embassy”, organizeaza sambata, 13 ianuarie 2018, intre orele 10:00 si 12:00, la Scoala nr. 165 din Bucuresti (adresa - Aleea Slatioara, nr 8), cea de-a doua editie a “Evolve Clinic”. Sunt invitati sa participe la expunerile din “Evolve Clinic”, in mod gratuit, toti antrenorii interesati in obtinerea licentei C, dar si cei care sunt prinsi in actiunile Performabschet. Prezenta acestora va fi notata intr-un tabel intern pentru a servi ulterior in procesele de licentiere FRB la care participa (mai exact, doar pentru cei care doresc obtinerea licentei C, iar acest clinic este echivalentul unui curs sustinut de un antrenor din Liga Nationala).
Mentionam ca la cea de-a doua editie a “Evolve Clinic” a raspuns pozitiv invitatiei FRB antrenorul american Tim Springer, din San Antonio Texas. Tim Springer are o carte de vizita impresionanta, fiind Head Varsity Coach pentru Castle Hills Christian School San Antonio, Founder and Head of Player Development la Spartan Basketball San Antonio si fost antrenor in staff-ul WNBA San Antonio Stars. Totodata, Tom Springer este in prezent si International Coach in cadrul “The Basketball Embassy”. Specializarea sa principala este pe antrenamente individuale iar expunerile sale din cadrul clinicului de la Bucuresti se vor concentra pe - constanta in aruncare, atacarea inelului prin dribling si atacul in general ca mentalitate si concept.
Pentru detalii suplimentare, persoana de contact Alexandru Ardelean (tel. 0742.385.537 sau e-mail performbaschet@gmail.com.

COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.