COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Inscrieri pentru cursuri de formare si dezvoltare profesionala: antrenor, preparator fizic din 31 Aug 2016


Scoala postliceala de antrenori Ioan Kunst Ghermanescu din Bucuresti, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale (OM nr. 5197/03.10.2013), ofera servicii de formare profesionala pentru ocupatia de Antrenor (nivel 5, postliceal). Formarea antrenorilor se realizeaza in parteneriat cu cea mai veche si prestigioasa universitate de profil din Romania, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti.
Scoala postliceala de Antrenori Ioan Kunst Ghermanescu va derula incepand cu data de 15 septembrie 2016 cursuri de formare pentru a patra serie de cursanti. Prin specialistii sai, scoala raspunde optiunilor cursantilor oferindu-le cursuri de specializare in ramura de sport solicitata.
Potentialii cursanti pot obtine informatii consultand site-ul institutiei (www.ikg.ro) iar pentru mai multe detalii se pot adresa domnului director, Prof. Stelian Calinescu (tel – 0722.226.922).
Totodata, la UNEFS, pentru cei interesati de ocupatia de preparator fizic, pot accesa link-ul institutiei pentru a afla detalii despre “Programul postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala continua – preparator fizic”.
Vezi info link pentru preparator fizic:
http://www.unefs.ro/custom_images/file/unefs/despre%20noi/informatii%20publice/preparatori%20fizici/2016/anunt_preparator_fizic_2016.pdf
Iar cei interesati de “Programul postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala continua – antrenor (a doua specializare)” pot accesa link-ul:
http://unefs.ro/custom_images/file/unefs/despre%20noi/informatii%20publice/a%202-a%20specializare%20Antrenor/2016/anunt_postuniversitar_antrenor_2016.pdf
In plus, la UNEFS exista si “Programe de formare pentru adulti” pentru urmatoarele categorii: instructor aerobic – fitness; instructor fitness; organizator evenimente sportive; tehnician maseur. Descarca de pe link-ul:
http://unefs.ro/index.php?l=RO&mp=5&m=0&p=653
COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.