COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Lectori de renume participa la Clinicul de Perfectionare pentru Antrenorii de Seniori Bucuresti 2018 din 01 Sep 2018


Asa cum v-am mai anuntat, Departamentul Tehnic din cadrul Federatiei Romane de Baschet si Colegiul Central al Antrenorilor organizeaza, in perioada 14-16 septembrie, in Bucuresti, “Cursul International de Perfectionare pentru antrenorii de seniori”. Cursul va avea loc in perioada desfasurarii Campionatului European de baschet 3x3, “FIBA 3x3 Europe Cup 2018”, eveniment ce va avea loc in Capitala.
 
De-a lungul celor trei zile, vor prezenta mai multe teme interesante antrenorilor de baschet din Romania cativa lectori de renume, printre care au confirmat deja prezenta Zare Markovski, Dusan Alimpijevic (antrenorul principal al echipei Steaua Rosie Belgrad in sezonul trecut), Aleksandar Trifunovic (antrenorul principal al Pinar Karsiyaka in sezonul trecut) si Arik Shivek (antrenorul principal al gruparii Bnei Herzliya). In afara invitatilor din strainatate, vor mai prezenta diverse teme in cadrul acestui curs lectorul Stefan Tudos (doctor in psihologie UNEFS), reprezentantii Peak Performance (o noua metoda de abordare a urmatorului nivel in performanta), lectorul Radu Cheregi (video-scouting), arbitrul FIBA Marius Ciulin precum si reprezentantii ANAD.
In perioada urmatoare vom reveni si cu programul complet al “Cursul International de Perfectionare pentru antrenorii de seniori, Bucuresti 2018”, dar si cu locatia.
 
Totodata, reamintim ca acest curs de perfectionare este obligatoriu pentru:
- cei care doresc sa sustina examenul pentru obtinerea licentei “AA” sau “A”;
- cei care au licenta valabila “AA” si doresc sa obtina viza pentru sezonul competitional urmator;
- cei care doresc sa sustina examenul de promovare al antrenorilor la o categorie superioara (CNFPA);
 
Pe de alta parte, pentru a veni in intampinarea celor care, din motive obiective, au absentat de la “Cursul International de Perfectionare pentru antrenorii de juniori”, desfasurat la Oradea in finalul FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, Departamentul Tehnic al Federatiei Romane de Baschet anunta ca la Cursul International ce va avea loc la Bucuresti pot participa si antrenorii de juniori care doresc sa obtina licenta “B”.
 
Taxa de participare este de 300 lei pentru antrenorii de seniori si de 100 de lei pentru antrenorii de juniori.
Transportul, cazarea si masa vor fi suportate de catre cluburile la care activeaza antrenorii participanti.
COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.