COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 14 Sep 2023


Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federatiei Romane de Baschet anunta ca antrenorii cluburilor ABC Laguna Bucuresti, CS Dinamo Bucuresti si CS Municipal 2007 Focsani au de sustinut pana la sfarsitului anului 2023 cele trei cursuri zonale din sezonul precedent.Antrenorii acestor formatii vor primi Licenta Provizorie pana cand vor realiza cerintele prevazute in Regulamentul de Licentiere.

Conform "PROGRAMULUI PENTRU INSTRUIREA SI LICENTIEREA ANTRENORILOR DE BASCHET", antrenorii care conduc echipe din LNBM si LNBF trebuie sa posede Licenta AA.

Clubul unde activeaza antrenorul care sustine tema este organizatorul seminarului.

Clubul are obligativitatea de a asigura antrenorului tot ceea ce acesta solicita pentru buna desfasurare a activitatii(sala de sport sau de curs,echipa de juniori,videoproiector ,etc.).

Clubul informeaza Colegiul zonal de antrenori tema,data,locul si ora de desfasurare a seminarului,iar acesta FRB care publica pe www.ccabaschet .ro un comunicat in acest sens.

Clubul trebuie sa trimita tabelul cu prezenta antrenorilor de juniori si cu semnatura acestora FRB (ANEXA TABEL  http://old.ccabaschet.ro/userFiles/Licentiere_licenta_AA/prezenta.pdf  ).

OBLIGATIILE ANTRENORULUI CU LICENTA AA

Are de sustinut pe parcursul unui sezon competitional( pana incepe faza play off) un numar de trei seminarii si este obligat sa participe la clinicul anual organizat de FRB si la un clinic international.In acest sens trebuie sa trimita pe adresa federatiei dovada participarii la clinicul international.

Sa colaboreze cu antrenorii de juniori din colegiul zonal in care activeaza.

Sa se prezinte la timp la data si ora stabilita pentru sustinerea temei.

In situatia in care nu este prezent nici un antrenor de juniori (15 minute) se considera ca tema a fost sustinuta.

Antrenorul trebuie sa realizeze un material scris(electronic) cu tema sustinuta,si sesiunea trebuie filmata .Acestea vor fi trimise catre  FRB si vor fi publicate  pe www.ccabaschet.ro .

 

COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.