COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 05 Jul 2022


Foto

ANUNT IMPORTANT PENTRU LICENTIEREA ANTRENORILOR, SEZONUL 2022-2023, SESIUNEA 3

Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul FRB ii informeaza pe toti antrenorii de baschet a caror licenta  - indiferent de categorie  - a depasit durata de 4 ani, ca trebuie sa participe la examenul de reinnoire a licentei, conform articolului 4 din Regulamentul de Licentiere - vezi regulamentul AICI

Mentionam ca licentele provizorii care au fost obtinute pentru perioada pandemiei Covid-19 nu  sunt valabile pentru sezonul competitional urmator.

Totodata, CCA anunta ca va fi deschisa o noua perioada de inscriere, intre 08 - 13 iulie 2022, pentru antrenorii care doresc sa participe la cea de-a treia sesiune de licentiere, care va avea loc in perioada 15-17 iulie 2022.

Astfel, cei care doresc sa participe la cea de-a treia  sesiune de licentiere sunt rugati sa nu uite sa trimita toate documentele necesare pentru dosarul personal, acestea putand fi depuse fizic la sediul FRB, precum si pe formularul de inscriere - AICI, responsabili cu verificarea documentelor fiind directorul tehnic Tiberiu Dumitrescu, dar si membrii CCA, Dan Calancea si Florin Nini.
Conform art. 6 din Regulamentul de licentiere, inscrierea candidatilor in vederea licentierii se face in baza dosarului personal, care va cuprinde:
- copie carte de identitate (pasaport);
- copie carnet de antrenor de baschet (adeverinta doveditoare de urmare a unor cursuri in vederea obtinerii categoriei de antrenor);
- adeverinta eliberata de clubul la care activeaza, doveditoare a vechimii in calitate de antrenor in care se va preciza tipul licentei pe care o poseda si categoriile de varsta la care a antrenat;
- acte doveditoare in vederea calcularii punctajului activitatilor;
- dovada achitarii taxei de licentiere; (taxa se poate achita si online, in contul IBAN RO07BTRLRONCRT0347551501)
- cerere in care sa se specifice categoria la care se solicita licentierea (anexa 1 -  vezi pe http://www.ccabaschet.ro/licentiere/info_utile;
- declaratie GDPR (anexa 2 - vezi pe http://www.ccabaschet.ro/licentiere/info_utile)

Programul  celei de-a treia  sesiuni de licentiere, care va avea loc la sediul FRB din Bulevardul Basarabia, nr. 39, in perioada 15-17 iulie 2022 urmeaza sa fie comunicat, in functie de numarul de candidati inscrisi pentru aceasta etapa.

Reamintim ca aceasta este ultima sesiune programata de CCA pentru obtinerea licentei de antrenor de baschet, sezonul 2022-2023!


COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.