COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 15 Sep 2023


Foto

ANUNT IMPORTANT REFERITOR LA LICENTIEREA ANTRENORILOR!

Dorim să aducem la cunoștința tuturor că, în urma unei investigații detaliate, a fost descoperit un viciu de procedură și o lipsă de transparență în sesiunea de licențiere a antrenorilor de baschet din Romania.

Această constatare este deosebit de preocupantă, deoarece punem un mare accent pe integritatea și echitatea în procesul de evaluare a antrenorilor, specialistii cei mai importanti in dezvoltarea durabile si performanta a jucatorilor de baschet.

În lumina acestor constatări, am stabilit următoarele măsuri pentru a remedia această situație:

1. Deschiderea unei noi sesiuni de licentiere: Vom organiza o sesiune suplimentară, conform procedurilor clare cu privire la elaborarea subiectelor de licentiere care trebuie sa fie in conformitate cu subiectele tratate la clinicurile de antrenori. Aceasta va oferi tuturor antrenorilor șansa de a fi evaluați corect.

2. Consolidarea transparenței: Vom implementa un sistem de monitorizare mai riguros și vom face toate eforturile pentru a comunica clar și deschis toate etapele evaluării antrenorilor.

Dorim să subliniem faptul că luăm această problemă în serios și ne pare rău pentru orice neplăceri cauzate antrenorilor implicați. Ne angajăm să asigurăm că procesul de licențiere se desfășoară într-un mod corect și echitabil.

Vă încurajăm pe toți să fiți martori activi ai acestui proces și să ne semnalați orice încălcări sau preocupări referitoare la evaluarea antrenorilor.

Mulțumim pentru înțelegere și cooperare în acest demers de restabilire a integrității și transparenței în sesiunile viitoare de licențiere a antrenorilor de baschet.

Echipa de management FRB


COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.