COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 17 Jan 2023


Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet reaminteste   antrenorilor de liga nationala, masculin si feminin, ca pentru editia de campionat 2022-2023  trebuie sa sustina un numar de trei seminarii pana la inceputul play- off-ului.

 REGULAMENT DE SUSTINERE A SEMINARIILOR

Conform "PROGRAMULUI PENTRU INSTRUIREA SI LICENTIEREA ANTRENORILOR DE BASCHET", antrenorii care conduc echipe din LNBM si LNBF trebuie sa posede Licenta AA.

Clubul unde activeaza antrenorul care sustine tema este organizatorul seminarului.

Clubul are obligativitatea de a asigura antrenorului tot ceea ce acesta solicita pentru buna desfasurare a activitatii(sala de sport sau de curs,echipa de juniori,videoproiector ,etc.).

Clubul informeaza CCA ( cu 15 zile inainte) tema,data,locul si ora de desfasurare a seminarului,iar acesta  publica pe www.ccabaschet .ro un comunicat in acest sens.

Clubul trebuie sa trimita tabelul cu prezenta antrenorilor de juniori si cu semnatura acestora CCA (ANEXA TABEL).

OBLIGATIILE ANTRENORULUI CU LICENTA AA

Are de sustinut pe parcursul unui sezon competitional( pana incepe faza play off) un numar de trei seminarii si este obligat sa participe la clinicul anual organizat de FRB si la un clinic international.In acest sens trebuie sa trimita pe adresa federatiei dovada participarii la clinicul international.

Sa colaboreze cu antrenorii de juniori din judetul  in care activeaza.

Sa se prezinte la timp la data si ora stabilita pentru sustinerea temei.

In situatia in care nu este prezent nici un antrenor de juniori (15 minute) se considera ca tema a fost sustinuta.

Antrenorul trebuie sa realizeze un material scris(electronic) cu tema sustinuta, pe care il trimite la CCA,care il publica pe www.ccabaschet.ro

In situatia in care un antrenor a sustinut o tema sau doua ,dupa care se transfera la alt club,va mai avea de sustinut doar numarul de teme ramase la noul club.

Daca cele trei teme nu sunt sustinute pana la inceputul play off ,mai pot fi sustinute pana la sfarsitul sezonului dar cu o penalizare de 1000 EURO.

In situatia in care antrenorul nu sustine cele trei seminarii acesta  si clubul pe care il reprezinta vor fi sanctionati conform prevederilor din RGOC.

Antrenorii care au sustinut seminarii pana la aceasta data :

Madalin Piperea Popa Carmin, Bogdan Bulj, Tudor Costescu, Vitaliy Stepanovkyy, Dan Calancea


COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.