COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 11 May 2023


Foto

CLINIC INTERNATIONAL DE PERFECTIONARE A ANTRENORILOR, ARENA DE BASCHET, 26-28 MAI 2023

In urma solicitarii antrenorilor din baschetul romanesc care au raspuns la chestionarul FIBA Plus, din care a reiesit ca tehnicienii romani doresc un program de mentorat, dar si organizarea cat mai multor stagii de perfectionare, Federatia Romana de Baschet, prin Colegiul Central al Antrenorilor, anunta ca va organiza, in perioada 26-28 mai 2023, la Bucuresti, un Clinic international de perfectionare pentru antrenorii de baschet.
Stagiul international organizat de FRB este gratuit si se va desfasura in Arena de Baschet din Capitala, fiind coordonat de reputatul antrenor Pini Gershon, mentor pentru FRB stabilit de FIBA. Totodata, la clinicul din Bucuresti au confirmat participarea in calitate de lectori invitati antrenorul Adir Amar, care a condus nationala U17 a Israel, dar si antrenorul Avraham Kowalski, coordonator cu pregatirea fizica la Maccabi Tel Aviv.
Prezenta antrenorilor de baschet din Romania este obligatorie la acest clinic pentru acceptarea dosarului la examenele de licentiere din lunile iunie si septembrie 2023 si pentru obtinerea vizei anuale pentru sezonul 2023-2024, conform deciziei Consiliului Director.
Programul stagiului si alte amanunte importante urmeaza sa fie comunicate in cel mai scurt timp.

COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.