COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 02 Jul 2022


Foto

CONFERINTA INTERNATIONALA DE PERFECTIONARE A ANTRENORILOR DE BASCHET DE LA PECS, 23-24 IULIE 2022

Academia de Baschet din Ungaria organizeaza la Pecs, in perioada 23-24 iulie 2022, cea doua Conferinta Internationala de Baschet, in cadrul careia vor avea loc mai multe prezentari ale unor antrenori si specialisti de renume mondial.

Mai multe informatii despre acest stagiu international de perfectionare pentru antrenorii de baschet se gasesc pe site-ul organizatorilor (inregistrare, taxa de participare si conditii) - AICI

Printre numele celebre care vor prezenta diferite teme in cadrul acestui curs international de la Pecs se numara si Nick Nurse (antrenor Toronto Raptors din NBA), Robert „Bob” McKillop (antrenor Davidson Wildcats din NCAA), Davorin Nakic (seful arbitrilor FIBA din Europa), dar si cativa cercetatori in educatie fizica si sport, precum Julio Calleja-Gonzales de la Comitetul Olimpic din Spania.  

Cursurile vor fi tinute in cadrul Academiei maghiare din Pecs (7632 Pécs, Megyeri st. 74/1) iar taxa de inregistrare este de 120 de euro/persoana.
Antrenorii romani care doresc sa participe la aceste cursuri pot completa formularul de inscriere de pe site-ul oficial iar pentru informatii suplimentare - persoana de contact Petru ELES (+36 30 698 4141 sau eles.peter@ratgeberakademia.hu). Totodata, gasiti si o varianta de cazare (50 de euro camera dubla cu mic dejun inclus) la Pensiunea Szent György (https://www.szentgyorgyfogado.hu).

COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.