COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 23 Jan 2023


PROBE SI NORME DE CONTROL APROBATE DE CONSILIUL DIRECTOR Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, si intrunit in municipiul Sibiu, in data de 13.01.2023, cu prezenta a 13 membri, a adoptat urmatoarele decizii:

4. Se aproba cu majoritate de voturi normele si baremurile pentru probele de control propuse de CCA pentru toate categoriile de varsta, dupa cum urmeaza:
Pentru categoria U14/U15, normele si baremurile pentru probele de control sunt obligatorii pentru sezonul 2022-2023 si vor fi efectuate in prezenta unei Comisii FRB. Jucatorii/jucatoarele care nu vor indeplini baremul pentru probele de control la Turneul Semifinal CN U14/U15, mai au posibilitatea sa repete probele de control cu o zi inaintea Turneului Final. Jucatorii U14/U15 care nu indeplinesc baremul pentru probele de control nu vor putea juca la Turneul Final CN U14/U15. O echipa calificata la Turneul Final CN U14/U15 va putea folosi doar jucatorii care au indeplinit baremurile pentru probele de control (echipa trebuie sa prezinte minim 7 jucatori la Turneul Final).
Pentru categoriile U16, U17, U18 si U19, pentru sezonul 2022-2023, probele de control vor fi efectuate in prezenta unei Comisii FRB pentru realizarea unei baze de date reale, urmand ca pentru sezoanele urmatoare, Comisia Tehnica, in colaborare cu CCA, sa analizeze situatia si sa propuna spre aprobarea Consiliului Director care vor fi baremurile obligatorii pentru aceste categorii de juniori pentru sezonul urmator.
Totodata, se aproba propunerile mentionate in minuta sedintei CCA din data 10.01.2023 referitor la normele si baremurile pentru probele de control.
COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.