COLEGIUL CENTRAL al
ANTRENORILOR de BASCHET

Comunicat CCA din 07 May 2020


 ­čööÎn urma ╚Öedin╚Ťei Comitetului Executiv al Federa╚Ťiei Romane de Baschet care s-a desf─â╚Öurat în data de 06.05.2020, au fost aprobate ╚Öi consemnate in procesul verbal urm─âtoarele decizii, PRIVIND MODIFICAREA REGULAMENTULUI PENTRU OB╚ÜINEREA VIZELOR ANUALE ALE ANTRENORILOR PENTRU SEZONUL 2020-2021

Ô×í´ŞĆModificarea capitolului 9 din RGOCB, articolul 9.5. privind ob╚Ťinerea licen╚Ťei FRB (viza anuala 2020-2021) astfel: Antrenorii str─âini sau români trebuie s─â fac─â dovada particip─ârii la cel pu╚Ťin patru (4) lectorate online pe platforma ”Zoom”, sus╚Ťinute de FRB în luna mai, pentru a putea ob╚Ťine viza anual─â în sezonul 2020-2021 pentru licen╚Ťele C, B, A. In cazul în care nu se îndepline┼čte condi╚Ťia particip─ârii la minim 4 cursuri online, exista si taxa exceptare curs (conform Anexa 1 RGOCB, cuantum taxe).
Ô×í´ŞĆModificarea taxei pentru exceptare curs (conform Anexei 1 RGOCB), într-o tax─â comun─â de 500 lei pentru fiecare curs exceptat.

Ô×í´ŞĆModificarea capitolului 9 din RGOCB, articolul 9.6. privind sus╚Ťinerea de lectorate conform programului de instruire ╚Öi licen╚Ťiere a antrenorilor astfel: În vederea conducerii echipelor din LNBM/F în calitate de antrenor principal în sezonul competi╚Ťional 2020 -2021, este recomandat─â sus╚Ťinerea lectoratelor (varianta online) conform programului de instruire ╚Öi licen╚Ťiere a antrenorilor; nesus╚Ťinerea acestora nu va avea repercusiuni materiale sau de exercitare a profesiei în sezonul 2020 – 2021 si nici cluburile nu vor fi penalizate pentru neîndeplinirea lectoratelor.

COMUNICATE CCA Baschet
Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â ╚Öi personalizat─â.